söndag 6 december 2009

Tacopaj

Det här är en enkel paj som går hem hos alla. Tyvärr hann jag inte fota sist jag gjorde den, för jag var för sugen på pajen och glömde bort =)
Receptet kommer från min bror.

Pajdeg:
2dl kesella
50g smör
2,5 dl mjöl

Fyllning:
400-500g köttfärs
1 påse tacokrydda
1 burk cheddarost dip (finns på tacohyllan)
1 burk creme fraische
tomat
lök
ost

Blanda pajdegen i en mixer och tryck sedan ut i en pajform och nagga. Förgrädda pajskalet i ugnen i ca. 10 minuter i 200grader.

Stek köttfärsen med tacokryddan och lägg sedan i pajskalet.
Blanda cremefraischen med cheddardipen och smeta ut ett lager över köttfärsen.
Skär lök och tomat i tunna skivor och lägg över alltihop.
Strö sedan över ost och grädda i ugnen tills pajen fått en gyllenbrun färg.
Servera med en god sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar